Meditációs videókurzus felvételizőknek

Felvételizés, vizsgázás könnyedebben!

Életkori ajánlás: 12+

Szeretnétek nyugodtan, kiegyensúlyozottan venni a felvételi akadályait? Segítünk! Meditációs videókurzusunk során 10 videófelvételben lépésről-lépésre tanítjuk meg, hogy hogyan lazítható el a test, hogyan nyugtathatjátok meg magatokat légzésfigyeléssel, valamint hogyan tudtok kikapcsolni és energiát gyűjteni a meditáció segítségével. 

Úton a belső harmónia felé

A 10 alkalmas videóskurzus anyaga egymásra épül, minden egyes alkalommal megtanítunk egy-egy új technikát, hogy mindenki megtalálhassa azt, ami számára a leghasznosabb, ami számára a leginkább működik. Lesz relaxáció, feszítő-lazító gyakorlatok, mozgásos ellazulás, légzésfigyelés.

A 10 alkalom során olyan technikák sajátíthatók el, amelyek segítenek abban, hogy mit kezdjetek a negatív gondolatokkal, hogyan tudjátok őket kellemesebbre cserélni, vagy kiiktatni – és a belső harmóniát helyreállítani.

Hogyan épül fel a meditációs videókurzus?

  1. Relaxáció
  2. Légzésfigyelés
  3. Meditáció
  4. Egy-egy téma körbejárása pl. erőgyűjtés, hibázás elfogadása, negatív gondolatok kezelése, javaslunk olyan technikákat is, amelyeket a hétköznapok során tudtok gyakorolni, alkalmazni, hogy könnyebben birkózzatok meg a napi kihívásokkal.
  5. Vezetett meditáció, ahol megtapasztalható, hogy a képzelet segítségével hogyan tudtok belső nyugalmat teremteni, erőket és motivációt gyűjteni.

Mennyibe kerül a 10 alkalmas meditációs videókurzus?

A felvételizőknek szóló online meditációs kurzusunk 24.900 Ft helyett október 15-ig kedvezményes áron lehet a tiétek.  A 10 alkalmas videóskurzus ára:

most 19.500 Ft

A kurzus támogat titeket:

  • az általános közérzet javításában
  • segít a hullámzó érzelmek kezelésben
  • segíti a belső kapcsolódást és segíti a kapcsolódást másokhoz 
  • fejleszti a figyelmet, a koncentrációt, ami hatékonyan alkalmazható a tanulásban és az olyan éles helyzetekben, mint vizsgák, felvételik 

Az eredmény egy nyugodtabb, fókuszáltabb, boldogabb tudatállapot!

Forgács Eszter
Herczegh Tímea

A kurzus megálmodói, összeállítói és egyben tanárai

A meditációs kurzus online videóit és tananyagait profi szakembereink Herczegh Tímea klinikai gyermekpszichológus és Forgács Eszter gyermekpszichológus állították össze.

Mindketten több évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkeznek, évek óta dolgoznak együtt gyermekekkel, szülőkkel, családokkal, és hosszú évek óta gyakorolják a meditációt, alkalmaznak különböző meditációs technikákat.

© 2023 Családi meditáció - Minden jog fenntartva!