Meditációs csoportjaink

Nyugalom, kapcsolódás, erőgyűjtés...

Szeretnénk a családod életébe pár perc nyugalmat, másfajta kapcsolódási lehetőséget vinni és megtanítani egy olyan technikát, amellyel ezek a nyugodt percek bárhol, bármikor megteremthetők. A foglalkozásainkat online tartjuk, ennek előnye, hogy otthonról kényelmesen csatlakozhatsz. Nem kell utaznod, öltözhetsz lazán és kényelmesen a meditációs foglalkozásokra.

Miért családi?

A gyermekek meditációja, nyugalma akkor tud igazán fejlődni, ha van hozzá felnőtt támogatás. Mi megadunk minden lehetőséget, hogy szülőként fejlődhess és meg tudd teremteni azt a támogató légkört, amelyre a gyermekeidnek szükségük van a fejlődéshez.

Lazítsunk, s higgyünk együtt a csodákban! A mesevilágban megmártózva erőforrásokra lelhetünk, melyek segítenek átvészelni a nehéz időszakokat kicsiknek, nagyoknak…

Hogyan küzdenek meg gyermekeink a sűrű mindennapokkal, amit az iskola és a sok délutáni elfoglaltság jelent? Ti is úgy érzitek, hogy szerdára már kimerülnek …

Lépésről-lépésre tanítjuk meg a gyerekeknek, hogy hogyan lazítsák el a testüket, hogyan nyugtassák meg magukat légzésfigyeléssel, valamint hogyan tudnak kikapcsolni és energiát gyűjteni…

Ami a fejedben van, úgy látod a világot. Biztosan feltetted már ezt a kérdést magadban: Milyen szeretnék lenni? Mit szeretnék megvalósítani?

Egy nyugodtabb, tisztább állapotból jobban ráláthatsz a saját és a gyermeked reakcióira, és arra is, hogy milyen új utakon lehet kapcsolódni velük. A meditáció gyakorlásával, az elméd lecsendesítésével más szemmel láthatod gyermekeid és önmagad is.

Amikor mi, felnőttek stabilabbnak érezzük magunkat, akkor nyugodtabbá, határozottabbá válunk. Ilyenkor jobban értjük magunkat és a gyermekeinket is, akik ezt érzékelve szintén másképp reagálnak ránk.

© 2023 Családi meditáció - Minden jog fenntartva!