Meditációs videókurzus 10-14 éveseknek

Szeretnél egy kiegyensúlyozott kiskamaszt?

Akkor jó helyen jársz!  Meditációs videókurzusunk során 10 videófelvételben lépésről-lépésre tanítjuk meg a gyerekeknek, hogy hogyan lazítsák el a testüket, hogyan nyugtassák meg magukat légzésfigyeléssel, valamint hogyan tudnak kikapcsolni és energiát gyűjteni a meditáció segítségével. 

Úton a belső harmónia felé

A 10 alkalmas videóskurzus anyaga egymásra épül, minden egyes alkalommal megtanítunk egy-egy új technikát, hogy minden gyerek meg találja azt, ami a számára a leghasznosabb, ami számára a leginkább működik. Lesz relaxáció, feszítő-lazító gyakorlatok, mozgásos ellazulás, légzésfigyelés.

A 10 alkalom során a gyerekek elsajátíthatnak olyan technikákat is, amelyek segítenek nekik abban, hogy mit kezdjenek a negatív gondolataikkal, hogyan tudják őket kellemesebbre cserélni, kiiktatni és a belső harmóniát helyreállítani.

Hogyan épül fel a meditációs videókurzus?

  1. Relaxáció
  2. Légzésfigyelés
  3. Meditáció
  4. Egy-egy téma körbejárása pl. erőgyűjtés, hibázás elfogadása, negatív gondolatok kezelése, javaslunk olyan technikákat is, amelyeket a hét során tudnak a gyerekek gyakorolni, alkalmazni, hogy könnyebben birkózzanak meg a napi kihívásokkal.
  5. Vezetett meditáció, ahol megtapasztalhatják, hogy a képzelet segítségével hogyan tudnak belső nyugalmat teremteni, erőket és motivációt gyűjteni.
Forgács Eszter
Herczeg Tímea

A kurzus megálmodói, összeállítói és egyben tanárai

A meditációs kurzus online videóit és tananyagait profi szakembereink Herczegh Tímea klinikai gyermekpszichológus és Forgács Eszter gyermekpszichológus állították össze.

Mindketten több évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkeznek, évek óta dolgoznak együtt gyermekekkel, szülőkkel, családokkal, és hosszú évek óta gyakorolják a meditációt, alkalmaznak különböző meditációs technikákat.

Mennyibe kerül a 10 alkalmas kiskamasz meditációs videókurzus?

A kiskamaszoknak szóló online meditációs kurzusunk 24.900 Ft helyett kedvezményes áron lehet a tiétek az idén tavasszal. A 10 alkalmas videóskurzus ára:

most 19.500 Ft

A kurzus támogatás nyújt a kiskamaszodnak abban:

  • hogy javuljon az általános közérzete
  • segít a hullámzó érzelmei kezelésben
  • segíti a kapcsolódást önmagához, segíti a kapcsolódást másokhoz (hozzád is!)
  • fejleszti a figyelmét, a koncentrációját, amit hatékonyan tud alkalmazni a tanulásban is 

Az eredmény egy kiegyensúlyozott, fókuszált és boldogabb gyerek!

© 2023 Családi meditáció - Minden jog fenntartva!