Online meditációs csoportjaink

Szeretnénk a családotok életébe pár perc nyugalmat, másfajta kapcsolódási lehetőséget vinni és megtanítani nektek egy olyan technikát, amellyel ezeket a nyugodt perceket saját magatoknak is meg tudjátok teremteni.

Az “online” előnye, hogy bárki, bárhonnan, az otthonából, utazást, rohanást és odaérést megspórolva kapcsolódhat, olyanok is találkozhatnak a kibertérben, akik a valós terekben biztos elkerülnék egymást.

A “családi”-nak ennél még több előnye van. Egyrészt a gyermekek meditációja, nyugalma akkor tud igazán fejlődni, ha van hozzá felnőtt támogatás. Mi megadunk minden lehetőséget, hogy szülőként fejlődhessetek és meg tudjátok teremteni azt a támogató légkört, amelyre a gyermekeiteknek is szükségük van a fejlődéshez.

Lazítsunk, s higgyünk együtt a csodákban! A mesevilágban megmártózva erőforrásokra lelhetünk, melyek segítenek átvészelni a nehéz időszakokat kicsiknek, nagyoknak.

Ami a fejedben van, úgy látod a világot. Biztosan feltetted már ezt a kérdést magadban: Milyen szeretnék lenni? Mit szeretnék megvalósítani?

Egy nyugodtabb, tisztább állapotból jobban ráláthatsz a saját és a gyermeked reakcióira, és arra is, hogy milyen új utakon lehet kapcsolódni velük. A meditáció gyakorlásával, az elméd lecsendesítésével más szemmel láthatod gyermekeid és önmagad is.

Amikor mi, felnőttek stabilabbnak érezzük magunkat, akkor nyugodtabbá, határozottabbá válunk. Ilyenkor jobban értjük magunkat és a gyermekeinket is, akik ezt érzékelve szintén másképp reagálnak ránk.

© 2023 Családi meditáció - Minden jog fenntartva!