Ősztől újra indulnak élő online meditációs csoportjaink a család minden tagjának

Vegyetek egy nagy lendületet velünk erre a tanévre!

A különböző korosztályoknak szóló meditációs kurzusainkat továbbra is élő online formában tartjuk. Minden kurzusunk 10 alkalmas. Zoomon találkozunk, hogy bárhonnan tudjatok kapcsolódni. 
 
A foglalkozásokon relaxációt, légzésfigyelést és különböző meditációs technikákat tanítunk. Azt is megmutatjuk, hogyan lehet a meditációt arra használni, hogy változzunk, változtassunk. A cél, hogy kiegyensúlyozottabbakká, fókuszáltabbakká váljunk és örömtelibbek legyenek a családi és baráti kapcsolódásaink.

MEDITÁCIÓS TÁBOR KAMASZOKNAK Relaxáció, Meditáció Természet, Kapcsolódás Önismeret, Játék Zene, Nevetés

2023. augusztus 7-11-ig. Helyszín a csodálatos Terény. 

Mi lesz veled, ha meditálsz? Többet fogsz nevetni. Könnyebben veszed a kihívásokat. Hamarabb túl leszel a rossz érzéseiden. Könnyebben fogsz figyelni. Jobb lesz a kedved.

Gyere velünk Terénybe! Együtt fogjuk gyakorolni a relaxáció és meditáció alapjait, megtapasztalhatod a természetben meditálás feltöltő erejét. Kipróbáljuk naplementekor és napfelkeltekor a meditáció varázsát, sétálunk, sütünk, főzünk együtt a szabadban és közben nagyokat nevetünk. Nem maradhat el az esti buli sem. Esténként zenét hallgatunk, esetleg zenélünk, és akinek kedve szottyan, akár táncolhat is. Várunk! 

A tábor díja: 68 000 Ft/fő napi 3 étkezéssel.

Erre a csodálatos helyre várunk

Terény egy gyönyörű kisközség Nógrádban a Cserhát lankái között. Híres a múltat idéző szépséges házikóiról, és a csodálatos természeti környezetről, nyugalomról, amely körbeveszi.

A meditációs tábor alatt kapcsolódunk ehhez a nyugalomhoz, békéhez, a közeli természethez. 

A meditációs táborunk központja

Terényben egy meseszép parasztházba várunk a nyári meditációs tábor ideje alatt. Itt alszunk és étkezünk. Ha éppen nem a természetben tartózkodunk, akkor ebben a parasztházban és annak gyönyörű udvarán zajlanak majd a közös programjaink. 

A meditációs táborunk szíve

Terényben egy meseszép parasztházba várunk a nyári meditációs tábor ideje alatt. Itt pihenünk, alszunk és étkezünk.

Ha éppen nem a természetben tartózkodunk, akkor ebben a parasztházban és annak gyönyörű portáján zajlanak majd a közös programjaink. 

Fedezd fel az elmédben rejlő lehetőségeket

A meditáció segít lecsendesíteni a gondolataidat, kiegyensúlyozottabbá tesz. Pozitívan befolyásolja a belső figyelmet, melynek segítségével nyugodtabb és fókuszáltabb tudsz maradni a feszült, stresszes helyzetekben is.

Éld meg a pillanatot! - Nyári meditációs tábor kamaszoknak 2023. augusztus 07-11-ig

Éld meg a pillanatot! Ez azt jelenti, hogy megállunk. Lelassítjuk az eseményeket és megfigyelő állásba helyezkedünk. Figyelünk mindenfajta minősítés nélkül, azaz semmire nem mondjuk, hogy ez jó-e vagy rossz. Az van, ami van. Például kapunk egy feladatot, amit meg kell oldanunk. Adott esetben azt érezzük, hogy ez megoldhatatlan a számunkra, s emiatt azonnal bekapcsol a pánik üzemmód. Eszünkbe jut, hogy régen sem tudtunk ilyet megoldani, tartunk attól, hogy mi lesz, ha nem sikerül és sorjáznak a gondolataink, amik azt mondják, hogy miért lehetetlen az egész. Ehhez képest amikor a jelenben vagyunk, akkor figyelünk. Ha jön egy kellemetlen érzés, tudatosítjuk magunkban, hogy ez egy érzés, a mi reakciónk. Lélegzünk, megfigyeljük, megnyugszunk. Miután ez megtörténik képesek vagyunk csak arra figyelni, ami a feladat és arra, hogy elinduljunk a megoldások irányába. A pillanatban levés szerencsére tanulható! Egyre több kutatás igazolja, hogy milyen nagy eredményeket lehet elérni a stresszkezelés, nyugalom és örömérzés tekintetében a meditáció segítségével. Ha szeretnéd átélni ezeket a hatásokat várunk téged is nyári meditációs táborunkba.

Mesés meditáció

Lazítsunk, s higgyünk együtt a csodákban! A mesevilágban megmártózva erőforrásokra lelhetünk, amelyek segítenek átvészelni a nehéz időszakokat kicsiknek, nagyoknak...

Meditáció kamaszoknak

Ami a fejedben van, úgy látod a világot. Biztosan feltetted már ezt a kérdést magadban: Milyen szeretnék lenni? Mit szeretnék megvalósítani? Az elmédnek te vagy az irányítója...

Meditáció szülőknek

A meditációt bárhol és bármikor lehet gyakorolni. Elhatározás kérdése. A rendszeres gyakorlással pedig eljuthatunk oda, hogy derűsebb és boldogabb szülővé válunk...

Meditáció pedagógusoknak

Amikor mi, felnőttek stabilabbnak érezzük magunkat, akkor nyugodtabbá, határozottabbá válunk. Ilyenkor jobban értjük magunkat és a gyerekeket is, akik ezt érzékelik...